Take away

Bedankt!

Jullie als ouders, grootouders, sympathisanten hebben van onze take-away een mooi succes gemaakt. Het was een waar genoegen jullie op vrijdag 11 juni te kunnen begroeten op het Wijntje, De Zwaan of op den Dries om jullie eten af te halen. Hopelijk heeft het gesmaakt!

We hadden ook verschillende deelnemers voor onze WIN-actie. Hieronder kunnen jullie enkele leuke foto’s terugvinden. Alle inzendingen winnen een waardebon. Proficiat!

De take-away had ook een mooi financieel plaatje. We konden de directie een mooi bedrag geven voor de vergroening van de speelplaatsen.

De Zwaan en Tinel beschikken ondertussen over leuke buitenstoeltjes. Nu kunnen de juffen op elk moment, op elke locatie, buiten les geven. Vraag maar eens na bij je kapoenen: ze hebben er ongetwijfeld al van gebruik gemaakt de laatste dagen van het schooljaar. Hieronder kunnen jullie ook enkel foto’s terugvinden.

Juf Christel is voor het Wijntje en Klavertje 3 in druk beraad met haar juffen wat ze zal doen met de centjes. We zijn er zeker van dat we volgend schooljaar het een en ander zullen zien verschijnen op de speelplaatsen.

Share this