Koekskes en chocolade

Koekskes en chocolade

 Verwen jezelf met de zoete geneugten van de feestdagen!

De temperaturen dalen, de lichten fonkelen en de feestdagen komen eraan. Wat is een betere manier om jezelf en je dierbaren te verwennen dan met heerlijke koekjes en verrukkelijke chocolade? Bij ons hebben we een selectie van de meest smaakvolle traktaties samengesteld om je winterdagen op te fleuren.
Onze assortimenten omvatten:
– Het Côte d’Or pakket – ondertussen een gouden oude. Een toppakketje om jezelf of iemand die je kent te verwennen.
– Het LU-koekenpakket – dit jaar kiezen we voor de koekjes van Lu. Lekkere smaken, top voor jong en oud.

Koekjes voor elke smaak: Van knapperige speculaasjes tot boterzachte wafeltjes, we hebben voor elk wat
wils. Deze overheerlijke koekjes van LU zijn heerlijk om te delen of voor een momentje voor jezelf. Dit pakket kan je kopen voor 10€
Hemelse chocolade: Laat je verleiden door onze luxueuze chocoladerepen, nouga- en pralines. Ze smelten in je mond en zorgen voor een ware smaaksensatie. Dit pakket kan je kopen voor 12€.

Bestel nu en maak je keuze uit onze twee pakketten. De lekkernijen worden meegegeven met je kids op vrijdag 15 december of kan je afhalen op zaterdag 16 december tussen 10 en 12u op Klavertje 3. Dat is net op tijd om je feestseizoen op te fleuren.


Hier zijn de belangrijkste datums om te onthouden nog eens op een rijtje:
Bestellen ten laatste op 12 november: Zorg ervoor dat je je bestelling plaatst en betaald ten laatste op 12
november om je favoriete traktaties te garanderen.
Afhalen op 15 of 16 december: Je kunt uitkijken naar het afhaalmoment van je verrukkelijke lekkernijen op 15 of 16 december, perfect getimed voor de feestdagen.

Laten we samen een feestelijke sfeer creëren met onze heerlijke koekjes en chocolade. Trakteer jezelf, verras je vrienden en familie, en geniet van de warmte en gezelligheid die deze lekkernijen met zich meebrengen tijdens de koude wintermaanden.

Alvast een dikke merci vanwege de scholen en het Oudercomité

Share this