Gezocht: toffe, enthousiaste ouders en kinderen voor een leuke quiz!

Gezocht: toffe, enthousiaste ouders en kinderen voor een leuke quiz!

Hallo,

We nodigen jullie bij deze allemaal uit op onze quizzen! Ja, je leest het goed, quizzen, want we organiseren er twee!

So SAVE THE DATEzaterdag 16 maart 2024, jeugdhuis Troelant.

Quizmiddag voor Gezinnen

Op 16 maart 2024 om 15:00 uur organiseren we een family-friendly quizparty. Iedereen is welkom, van de kleuters tot de coolste 6e-klassers. Stel een team samen van maximaal 6 personen, met minstens één volwassene (max 2 kids/adults boven 12 jaar). Een ticket kost je slechts €3 per deelnemer. En het beste deel? Iedereen gaat naar huis met een prijs! Gewoon omdat jullie allemaal winnaars zijn. Inschrijven kan via https://forms.office.com/e/fYFYJRaPT3

Quizavond voor Volwassenen

Later die dag, om 20:00 uur, laten we de kids thuis en gaan we los met een quizavond voor de grote mensen. Trommel een paar vrienden op, of team up met andere ouders voor een avond vol fun en uitdaging. Het kost €5 per persoon, maar geloof ons, het is elke euro waard!

Schrijf je in via het online formulier op https://forms.office.com/e/G46kn6sCth

We zorgen dat een leuke prijzentafel voor jullie klaar staat. Als je toevallig connecties hebt of zin hebt om ons te sponsoren met leuke prijsjes, laat iets weten via oudercomite@scs-sinaai.com.

Betalen voor de quiz doe je pas nadat je team is goedgekeurd. We willen het gezellig houden en niet als sardientjes in een blik eindigen 😉 We sturen je per mail het bedrag en het rekeningnummer door.

Laten we samen een geweldige dag en avond beleven vol plezier, gelach en misschien een vleugje competitie. We kunnen niet wachten om jullie daar te zien!

Groetjes,

Het ouderclubke

Share this