Een terugblik op 2020-2021

Een terugblik op 2020-2021

Een bijzonder jaar zit er op – schooljaar 2020-2021. Het schooljaar van de mondmaskers, handen ontsmetten, online oudercontacten… In het najaar 2020 hadden we weinig hoop op ook maar 1 activiteit als oudercomité. Maar we zijn niet bij de pakken blijven zitten en hebben alles op alles gezet om toch iets te organiseren wanneer het weer kon.

We denken met plezier terug aan de leuke online quiz in maart. Groot en klein heeft zich volledig gesmeten. Mooie prijzen konden uitgereikt worden. Een heuse organisatie, maar we zijn blij dat we dit tot een goed einde hebben gebracht. Jullie reacties waren ontzettend leuk en doen ons goesting krijgen in meer.

In juni hebben we dan een “schoolfeest in je eigen tuin” proberen op poten te zetten met de take-away. Opnieuw een succes waardoor we onze scholen konden ondersteunen met een extra centje voor de vergroening van de speelplaatsen.

Laat die zomer nu maar komen, een zomer waar we langzaam weer naar het nieuwe normaal kunnen evolueren. En volgend schooljaar willen we er als oudercomité opnieuw staan. Maar dan weer live! We staan klaar om een helpende hand te zijn op de schoolfeesten en de communierecepties… en om jullie te verassen met één of meerdere leuke evenementen tijdens het jaar.

Wat het volgend jaar wordt, dat beslissen we op onze brainstormvergadering. Deze gaat door op donderdag 16 september. Heb jij zin om er bij te zijn? Laat het ons dan zeker weten: oudercomité@scs-sinaai.be. Locatie en uur wordt je dan bezorgd. Geheel vrijblijvend kan je aansluiten tijdens de brainstormvergadering en wie weet maak jij volgend jaar ook deel uit van ons fijn ouderteam!

Share this