Slide Klik hier voor meer info en om te bestellen!! Slide Benieuwd naar onze school? Klik op de foto voor ons filmpje. Slide Wil je inschrijven voor onze school voor volgend schooljaar en heb je de aanmeldingsperiode gemist of heb je een weigering gekregen voor je kind in een andere school?
Dat kan tijdens de vrije inschrijvingsperiode.
Die start op 1 juni 2021 om 9.00u.
Vanaf 28 mei 2021 kan je via www.naarschoolinsintniklaas.be lezen:
* In welke scholen er nog vrije plaatsen zijn voor volgend schooljaar. Vanaf 1 juni om 9.00u geldt: wie eerst komt, krijgt de plek.
* Hoe de vrije inschrijvingen zullen verlopen: fysiek op school of via een digitaal formulier. Dat hangt af van de coronamaatregelen die dan gelden.
Wie hulp nodig heeft om een school te vinden kan tussen 28 mei en 1 juni langsgaan bij het Loket Onderwijs (Welzijnshuis, Abingdonstraat 99).
Slide Jullie kleuren onze dag! Welkom op onze school! Slide 't Is hier beestig (ONDER)wijs! Slide Wij zijn een MOS school en zijn fier op ons LOGO3 label

Welkom

Welkom op de website van Klavertje 3, een vestiging voor kleuters van de Sint-Catharinascholen. Via deze site willen we jullie graag laten kennismaken met onze school.

Je vindt hier meer info over onze werking, welke juffen je kan tegenkomen,…. Via foto’s en berichten houden we jullie op de hoogte van het reilen en zeilen op onze school! Wil je weten wat er binnenkort op het programma staat, dan kan je de kalender raadplegen!

Veel plezier tijdens het verkennen van onze website!

Neem zeker ook een kijkje op de sites van de andere vestigingen via de buttons rechtsboven op de pagina!

 

 

 

Waarom naar klavertje 3 komen?

  • Onze school is gelegen in een rustige dorpskern op wandelafstand van faciliteiten zoals speeltuin, graspleinen, sporthal, bos, bibliotheek, kerk, …
  • Er is een apart instapklasje voor de allerkleinsten met ondersteuning van kinderverzorging en mogelijkheid tot middagdutje.
  • Op onze ruime uitnodigende speelplaats met verschillende toffe hoekjes zoals: zandbak, glijbaan, spelkofferruimte, … ravotten enkel kleuters.
  • Een apart ingerichte turnzaal biedt vele uitdagingen.
  • Creatieve klasoverschrijdende schoolprojecten maken deel uit van ons kwaliteitsvol onderwijs.

 

Recent nieuws

De eerste zonnestralen, de eerste...
Typ hier je tekst
Kennen jullie de beren van...
Goudlokje liep door het bos....
Tweede kleuterklas – juf Lisa