Slide Slide Benieuwd naar onze school? Klik op de foto voor ons filmpje. Slide Wil je inschrijven voor onze school voor volgend schooljaar?
Neem gerust contact op met de school om verder af te spreken!
Via www.naarschoolinsintniklaas.be kan je lezen in welke scholen er nog vrije plaatsen zijn voor volgend schooljaar.
Slide Jullie kleuren onze dag! Welkom op onze school! Slide 't Is hier beestig (ONDER)wijs! Slide Wij zijn een MOS school en zijn fier op ons LOGO3 label

Welkom

Welkom op de website van Klavertje 3, een vestiging voor kleuters van de Sint-Catharinascholen. Via deze site willen we jullie graag laten kennismaken met onze school.

Je vindt hier meer info over onze werking, welke juffen je kan tegenkomen,…. Via foto’s en berichten houden we jullie op de hoogte van het reilen en zeilen op onze school! Wil je weten wat er binnenkort op het programma staat, dan kan je de kalender raadplegen!

Veel plezier tijdens het verkennen van onze website!

Neem zeker ook een kijkje op de sites van de andere vestigingen via de buttons rechtsboven op de pagina!

Help

Heb je een probleem? Kan je niet vinden wat je zoekt? Druk dan op onderstaande knop.

Zoek je onze smartschoolpagina? Klik dan hier:

Waarom naar klavertje 3 komen?

  • Onze school is gelegen in een rustige dorpskern op wandelafstand van faciliteiten zoals speeltuin, graspleinen, sporthal, bos, bibliotheek, kerk, …
  • Er is een apart instapklasje voor de allerkleinsten met ondersteuning van kinderverzorging en mogelijkheid tot middagdutje.
  • Op onze ruime uitnodigende speelplaats met verschillende toffe hoekjes zoals: zandbak, glijbaan, spelkofferruimte, … ravotten enkel kleuters.
  • Een apart ingerichte turnzaal biedt vele uitdagingen.
  • Creatieve klasoverschrijdende schoolprojecten maken deel uit van ons kwaliteitsvol onderwijs.

Recent nieuws

Herfst in het bos en...
Nooit te jong voor een...