Take Away

Beste ouders, grootouders en sympathisanten,

Tijdens het jaarlijkse SCHOOLFEEST worden de straten afgesloten, komt het speelgoed buiten, worden de leukste dansjes aangeleerd en wordt er geknutseld en gebakken om tijdens het weekend de schoolpoorten open te zetten.
Samen met onze kinderen dompelen we ons even onder in hun school. Vol trots en enthousiasme tonen ze ons de weg in hun dagelijkse omgeving.

Het tweede jaar op rij dat ook dit niet kan doorgaan…
Het is niet alleen een moment waarop kinderen, ouders en leerkrachten elkaar op een informele manier ontmoeten, het is ook de gelegenheid voor onze scholen om een extra centje binnen te halen.

Daarom stellen we graag onze TAKE AWAY aan jullie voor.
Een eetfestijn, maar dan thuis!
We hebben gekozen voor een ruim aanbod zodat iedereen iets vindt naar “zijnen  of haren meug”.

Alle bereidingen zijn vers bereid door een lokale traiteur. Ze kunnen dus enkele dagen bewaard worden in de frigo of je kan ze invriezen. Het vers vlees zit vacuüm verpakt, de bereidingen in porties per persoon. Eenvoudiger kan niet!

Bestellen kan via een google formulier: https://cutt.ly/Hbh6SbI

Jullie bestelling is pas definitief na invullen van het inschrijvingsformulier en na overschrijving op ons rekeningnummer.

De opbrengst gaat integraal naar EEN GROENERE SCHOOL!
De Zwaan en Tinel sparen voor leuke stoeltjes voor een buitenklasje.
Klavertje 3 en Wijntje sparen voor extra materiaal voor de vergroening van de speelplaats. Leuke initiatieven die we als ouders enkel maar kunnen toejuichen.

Afhalen gebeurt op vrijdag 11 juni 2021 tussen 13u en 19u. Je hebt de keuze tussen 3 locaties: De Zwaan, Wijntje of “den Dries” als afhaalplaats tussen Klavertje 3 en de Tinelschool.

We danken jullie alvast voor jullie enthousiasme en jullie bestellingen en we willen het hier niet bij laten. Jullie enthousiasme over de schoolquiz zindert nog na. Vandaar dat we een leuke winactie willen koppelen aan de take away. Iedereen die een bestelling plaatst mag een leuke, originele, beestige, vettige, smakelijke, coole “Take-away” foto nemen en doorsturen naar oudercomite@scs-sinaai.be. De 16 tofste inzendingen worden beloond met een waardebon!

Tot op een van de afhaalpunten?

Het oudercomité
In samenwerking met de Sint-Catharinascholen

PS: post je iets op je sociale media, vergeet ons dan zeker niet te taggen! Zo zien ook wij jullie foto verschijnen: #sintcatharinascholen

Sinds kort hebben we als oudercomité onze eigen instagrampagina zodat we jullie op een leuke manier up-to-date kunnen houden.
Wil je ons volgen: https://www.instagram.com/oudercomitescssinaai/

Share this