Onze eerste schoolquiz – online editie – za. 06/03/2021

Onze eerste schoolquiz – online editie – za. 06/03/2021

Het wordt een echte familiequiz met leuke doe-opdrachten en vragen voor jong en oud. Elke leeftijd kan mogelijks zijn steentje bijdragen. Speel gezellig alleen, met z’n 2 of maak er een leuke gezinsactiviteit van. Iedereen kan in de prijzen vallen! We voorzien 5 quizronden en verwachten te eindigen rond 21u. Een korte pauze wordt voorzien rond 19u45, zodat we onze jongste spelertjes voldoende nachtrust gunnen 😉

Je kan inschrijven per (gezins)bubbel. Bij de registratie vermeld je de klas(sen) van je kind(eren), want de klas met de meeste deelnemers (procentueel) krijgt een klasprijs.

Na inschrijving ontvang je enkele dagen voor de quiz een e-mail met de link naar het YouTube-kanaal waar de quiz zal doorgaan.

Deelname per bubbel kost 10 euro. De integrale opbrengst van deze quiz gaat naar onze scholen.
Wens je naast je deelname een overheerlijk versnaperingspakket? Dit werd samengesteld in samenwerking met onze lokale middenstand, je steunt hiermee dus niet alleen de school.
We geven je de keuze tussen
– een  non-alcoholisch versnaperingspakket met 4 drankjes en enkele lekkere hapjes voor 10€
– of een luxepakket met 2 lekkere lokale alcoholische drankjes, 2 drankjes voor de kids en enkele lekkere versnaperingen voor 15€.
Extra versnaperingen en non-alcoholische drankjes kunnen bijbesteld worden (2.5€/persoon).

Aangezien we dit jaar weinig acties kunnen organiseren hopen we op een grote online-opkomst.

Jullie doen toch ook mee?
Je maakt sowieso kans op verschillende prijzen. Naast de klasprijs voor de klas met het meest aantal deelnemers, verrassen we ook de meest originele bubbel, de beste bubbel, de leukste bubbel,… IEDEREEN maakt kans!

Inschrijven kan via volgende link: https://forms.gle/2ZxpE2tuZxt3rE2YA
Deadline inschrijvingen inclusief versnaperingspakket: woensdag 24 februari 2021.
Deadline inschrijvingen quiz: woensdag 3 maart 2021. 

Je inschrijving is volledig na betaling van de gekozen formule op het rekeningnummer van het oudercomité – BE18 7370 2627 9565. De mededeling bij je betaling is: ploegnaam – straatnaam

Share this